ORGANISATIE NEDERLAND


Eric Corstjens is voorzitter van de stichting, gehuwd met Mariette en ze hebben 3 kinderen. Eric heeft het grootste deel van zijn leven bij de bank gewerkt en is inmiddels gepensioneerd.

 

 

Peter Janssen is penningmeester van de stichting en gehuwd met Loes. Peter heeft na een korte periode elders de rest van zijn werkbare leven bij de bank gewerkt en is inmiddels ook gepensioneerd.      

Comité van aanbeveling

Mevr. Ir. Henriëtte Brummer-Sonko                                                                     

Dhr. Dr. Ir. Jan Schouten

Mevr. Maureen Schouten-Wijdenbosch

Dhr. Hans Teunissen 

Dhr. Peter de Koning  

……….

Honorair Consul voor Nederland in Gambia

CEO MRC-Holland B.V.

Voorzitter MRC-Holland Foundation

Burgemeester van de gemeente Gennep

Oud burgemeester van de gemeente Gennep


Frank Lamers is de secretaris van de stichting en is gehuwd met Annemarie. Ze hebben 3 kinderen. Hij is teamleider bij de verkoop binnendienst van een meubelproducent in de regio.


Mariette Corstjens- ten Have is algemeen bestuurslid, gehuwd met de voorzitter en moeder van 3 kinderen. Ze heeft een groot deel van haar leven in het onderwijs doorgebracht en is inmiddels ook gepensioneerd.

Statutaire naam: Dawda Stichting Gambia (afgekort DSG) is gevestigd in Gennep
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel Limburg: 52235793
Fiscaal nummer: 850355503
Het bestuur en de medewerkers van de stichting werken allemaal op vrijwillige basis. Alle donaties gaan voor 100% naar de genoemde doelen en projecten. Jaarlijks is er overleg met de bevolking van Somita en worden er nieuwe projecten bepaald voor het volgende jaar.