Vaste medewerkers

Ton Luckers woont in Venray en is sinds 2018 betrokken bij onze stichting. Ton is een internist, niet praktiserend. Hij houdt zich namens de stichting bezig met zaken die betrekking hebben op de gezondheid. Zo is hij regelmatig in de clinic te vinden en is er veel aandacht voor ons Mimi Moto cooker project. Schonere lucht zal het gezondheidsniveau absoluut doen toenemen. Ook het laatste project dat nu wordt onderzocht Two Billion Eyes heeft zijn volledige aandacht.

Marion Arts is al een aantal jaren betrokken bij onze stichting. Zij is fotograaf en maakt prachtige foto's tijdens haar bezoeken aan Gambia. Ook onderhoud zij een facebook account op naam van de stichting en kunnen we haar altijd vragen wanneer er zaken geregeld moeten worden. Zie ook onder "partners".

Hans Elemans woont al jaren in Gennep vlakbij onze voorzitter en is sinds 2019 betrokken bij onze stichting. Hij heeft een eigen installatiebedrijf en is onze technische man. Onlangs heeft hij zich bezig gehouden met o.a. de Pellet Press Machine. Vanuit zijn bedrijf doet hij o.a. ook onderhoud voor verwarmingsinstallaties e.d. en daardoor heeft hij ook apparatuur om gassen te meten. Zeer handig bij ons Mimi Moto project, hij kan ter plekke kijken hoeveel schadelijke gassen er in huis vrijkomen.