Bijeenkomst VSG was weer verhelderend.

Zaterdag 5 oktober 2019

Op zaterdag 5 oktober werd in Schaarsbergen weer de jaarlijkse bijeenkomst gehouden van de VSG (Verenigde Stichtingen Gambia). Deze dag is een platform voor de verschillende vrijwilligersorganisaties die in Gambia werkaam zijn. Aanwezig waren ook de ambassadeur voor o.a. Nederland, Mrs. Teneng Mba Jaiteh, vertegenwoordigers van Wilde Ganzen en een onderzoeker van de Radboud Universiteit (Sara Kinsbergen). In de ochtend kwamen een aantal VSG leden aan het woord en werd in verschillende sectorgerichte groepen gediscussieert. Na de lunch spraken de ambassadeur,  was er een presentatie door Sara Kinsbergen van de Radboud Universiteit en waren er 3 workshops waaraan we hebben deelgenomen. Omdat we met 4 personen aanwezig waren hebben we veel gezien en gehoord.  Het was een leerzame dag waarbij er veel vragen kwamen voor onze stichting m.b.t. onze manier van werken.

Sara Kinsbergen van de Radboud Universiteit

Ambassadeur Gambia Mrs.Teneng Mba Jaiteh